FAQ

Vores profiler repræsenterer en bred vifte af diversitet.
Fra advokat til Kaospilot. Fra dem uden hår på brystet til grå hår på hovedet. Excel enthusiast til post-it note narkoman, den hvis håndskrift faktisk kan læses til den der minder om lægens, den der slynger vinen i glasset til den der drikker den af flasken. 

FRA DIG TIL MIG

40 PROFILER
Vi arbejde med en tredeling, hvor vi gerne ser en fordeling på omkring 5 studerende, 10-15 iværksættere og 20 - 25 etablerede virksomheder.

Vi mødes 6 gange om året (Hver anden måned). Derudover bestræber vi os på, isammen med vores medlemmer at arrangere diverse uformelle og spontane sammenkomster. Alt lige fra vandreture og vinterbadning  til koncerter og vinsmagning.

Alle møder har et overordnet tema. Som vi fra gang til gang kaster vores blikke på ved oplæg fra inspirerende mennesker samt debatter og workshops, hvor vi i fællesskab udforsker nye metode, undersøger nye perspektiver på problemstillinger og opnår et dybere kendskab til hinandens kompetencer.

Vi ønsker at skabe et stærkt fællesskab med en bred diversitet. Med henblik på at sammensætte et fællesskab som komplementerer hinanden og de eksisterende relationer, kurateres alle de ansøgninger, vi modtager. Det er derfor ikke alle, der ansøger om medlemskab, der vil få tilbudt en plads.

VIL DU VÆRE MED?
Så send en mail til kathrine@highlyinspiring.dk, hvor du fortæller, hvem du er, hvad du vil bidrage med og hvorfor du gerne vil være med i HIP.

JA

TAK !

Et fælleskab er intet uden sine medlemmer. 

Studerende: 1000,-/år medlemskab for et år. Ved interesse kan der ansøges på ny. Den studerende vil efter medlemskab indgå i HIP Alumni. 

Hvis man er både studerende med CVR og ansatte skal man søge ind som en virksomhed. Hvis man er studerende med CVR uden ansatte, kan man vælge om man søger som studerende eller som en virksomhed. Ansatte betyder mennesker involveret i virksomheden herunder partnere og stiftere. Praktikanter tæller ikke med som ansatte. 


Iværksætter/start-up:
3000,-/år ubegrænset medlemskab. 

CVR yngre end 3 år 
Færre end 5 ansatte

Selvstændige og mindre virksomheder:
8000,-/år ubegrænset medlemskab. 

CVR ældre end 3 år
Færre end 5 ansatte

Etablerede virksomheder:
12.000,-/år ubegrænset medlemskab

CVR ældre end 3 år 
Flere end 5 ansatte 

Institutioner og organisationer:
12.000,-/år ubegrænset medlemskab


Non-profit organisationer:
1000,-/år ubegrænset medlemskab


Priserne er ekskl. moms. Vi fakturerer en gang årligt d. 01.01. 
Bliver man medlem senere på året, og derfor har mindre end 6 møder tilbage, faktureres man derefter.